Wilt u een geheel uniek en origineel ontwerp  voor uw Citroën AMI? Wilt u uw creativiteit tot leven brengen of een boodschap overbrengen?    

Custom MyAMI is de specialist in het bedrukken van stickers om uw Citroën AMI te personaliseren. U kunt uw decor kiezen uit een selectie ontworpen door Citroën: De Collecties

U kunt ook uw geheel eigen ontwerp creëren door uw eigen afbeeldingen of uw eigen ontwerp te uploaden. Wij bieden verschillende soorten stickers aan voor verschillende delen. Zo kunnen bumpers, portieren of dakruiten gepersonaliseerd worden.

Customizer Citroën AMI

Kwaliteitsservice

Al onze personaliseerbare stickers zijn uitvoerig getest om u high quality stickers te bieden die lang zullen meegaan. De gepersonaliseerde elementen zijn gemaakt middels een digitale print op plakfolie. Eenmaal bedrukt versterkt een beschermende film de duurzaamheid van het product. 

Custom-myami.com is het resultaat van een nauwe samenwerking met Citroën. De verschillende producten in onze online shop zijn dan ook allemaal gecertificeerd door Citroën.

De hoogwaardige plakfolie voor de customizing is zo ontworpen dat hij niet loslaat. Het is echter zeer gemakkelijk te verwijderen.

Découvrez la collection by Citroën

Kies uit onze collectie of stel uw eigen AMI samen

Custom-myami is de enige customizingsservice die complete kits aanbiedt maar ook de mogelijkheid geeft om afzonderlijke elementen te personaliseren. Er zijn 2 keuzes beschikbaar op de site: ofwel de collecties van Citroën, ofwel de volledig personaliseerbare stickers.

Zo zijn de decoraties van de Citroën-collecties samengesteld uit verschillende elementen en bieden ze verschillende opties

  • De volledige decoratie kits: capsule + voor- en achterbumpers
  • De grote capsule
  • De kleine capsule

Bovendien kunt u met de personalisatiemodule uw eigen ontwerp online creëren en  vervolgens bestellen. Het scherm bestaat uit 2 delen: rechts de visualisatie van het product, links de verschillende grafische opties.

Zo kunt u een tekst toevoegen die op uw ontwerp zal worden weergegeven. Er is keuze uit vele opties wat betreft lettertype, grootte, stijl, kleur...

Door een afbeelding te downloaden, bevestigt u dat de inhoud ervan geen inbreuk maakt op auteursrechten en geen beledigende, lasterlijke of immorele uitlatingen bevat. Om een afbeelding te uploaden kunt u een foto of logo van uw computer of telefoonbestand downloaden.

Snel en gemakkelijk aan te brengen

De vorm, het formaat en de lijm van de stickers zijn speciaal ontworpen om snel en gemakkelijk te kunnen worden aangebracht. U heeft geen ander materiaal nodig dan de meegeleverde rakel.

Voordat u uw stickers aanbrengt, is het raadzaam om de carrosserie te reinigen.

Dankzij de kwaliteit van de folie kunnen de meeste oneffenheden zoals luchtbellen, tijdens het aanbrengen worden gecorrigeerd.

U kunt de decoratieve elementen perfect aanbrengen, zonder enige hulp van buitenaf.