Custom-myAMI biedt verschillende betaalmethoden voor het bestellen van uw AMI-customizing stickers. De op de site gekochte producten dienen volledig in euro's worden betaald op het moment van de bestelling.

Om uw bestelling te betalen kunt u kiezen tussen betaling met een creditcard (Carte Bleue of VISA) of met Paypal.

Veilig betalen met een kredietkaart of VISA kaart

Betalinging is mogelijk met een creditcard (Carte Bleue, Visa, Eurocard Mastercard.) Custom-myAMI maakt gebruik van de beveiligde betalingsservice van CIC Monetico Paiement

vereist door VISA en MasterCard. Het is PCI DSS* gecertificeerd. Dit certificaat garandeert IT-beveiliging, met name voor de opslag van bankgegevens.

Wanneer u betaalt, wordt u automatisch verbonden met de beveiligde server van de CIC om het nummer, de vervaldatum en het visuele cryptogram van uw kaart in te voeren. De uitgewisselde gegevens zijn gecodeerd

circuleren niet op internet en kunnen niet worden gewijzigd.

Betaling via Paypal

Custom-myAMI biedt ook betaling via Paypal. Dit betalingsplatform is perfect beveiligd en voldoet aan de regelgeving inzake verkoop en betaling op afstand.

Betalingsweigering

Custom-myAMI behoudt zich het recht voor om elke bestelling of levering te weigeren of te annuleren van een klant waarmee het bedrijf een geschil heeft gehad. Dit als gevolg van gedeeltelijke of gehele wanbetaling van een vorige bestelling of van een betalingsweigering door een bank.